Evenementen

U kunt kennis maken met DOENDOE’s uitgebreide selectie Doenya-producten op de onderstaande evenementen in 2019. Volg ons op sociale media voor gedetailleerde informatie over ons standnummer of speciale aanbiedingen tijdens een bepaald evenement.

We kijken er naar uit u te ontmoeten!

26-27 MEI

KELTFEST

De elfde editie van het Keltische festival Keltfest vindt plaats op 26 en 27 mei 2018, dit jaar voor het eerst in de Groene Weelde te Vijfhuizen. Meer informatie over het programma wordt in de komende tijd bekend gemaakt!

26-27 JAN

WESTERN EXPERIENCE

Het grootste allround Country & Western festival van Europa komt weer naar Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Op 26 en 27 januari vindt de 24e editie van Western Experience plaats, waar je alles vindt uit de tijd van het Wilde Westen.

23-24 MRT

IBIZA XPERIENCE

NIEUW DIT JAAR: op de gehele 1e verdieping de bekende Mercado d’Ibiza met ruim 50 kramen!

Meer dan 150 stands + nog eens ruim 50 kramen op de gehele 1e verdieping op de bekende Mercado d’Ibiza! Je vind er grote, professionele stands en kleinere, vriendelijke stalletjes met de mooiste Ibiza items. Er zijn zelfs een aantal bedrijven en merken uit Ibiza, speciaal voor jou! Er is dan ook voor ieder wat wils op onze fair. Breng een brede glimlach mee en kom lekker in zomerse sferen terwijl je geniet van onze romantische en sfeervolle Ibiza by night opstelling. Zaterdag 23 & zondag 24 maart 2019.

13-14 APR

ELFIA HAARZUILENS

Elfia can be described as an event, a costume event, with astonishing and dazzling creations; with vivacious music performances, sensational shows and market stalls where you can buy items of which you didn’t even realize they existed.

You will be welcome in this world; you will feel at home immediately; and we will call you… an Elfian.

23 MEI – 2 JUNI

TONG TONG FAIR

Van 23 mei t/m 2 juni 2019 vindt de 61e Tong Tong Fair plaats. De Tong Tong Fair presenteert ook dit jaar weer een caleidoscopische cross-over van oosterse en westerse culturen, met een sterk internationaal programma.

De Tong Tong Fair bestaat uit de beroemde Grand Pasar met het Indonesië-Paviljoen, de Eetwijk, met tientallen Aziatische restaurants en waroengs, en het internationale Tong Tong Festival, een cultureel programma rond de mix van Oost en West in podiumkunsten, exposities, gesproken woord en actualiteit.

1-4 AUG

CASTLEFEST

Waan je in een compleet andere wereld op Castlefest, het Fantasy festival van Nederland. Een feest voor jong en oud, waarbij je, zodra je de poorten doorgaat, een andere wereld instapt. Castlefest is een totaalbeleving met veel muziek, fantasy schrijvers, catering in stijl, middeleeuwse ambachten en een grote markt met alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is. Castlefest vindt plaats van 1 t/m 4 augustus 2019 bij Kasteel Keukenhof te Lisse.

Chat met ons!

 SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG

10% KORTING*

*Wanneer u zich via deze speciale aanbieding abonneert, ontvangt u een e-mail met een kortingscode van 10% voor uw volgende aankoop van meer dan €100, -.