Evenementen

U kunt kennis maken met DOENDOE’s uitgebreide selectie Doenya-producten op de onderstaande evenementen in 2019. Volg ons op sociale media voor gedetailleerde informatie over ons standnummer of speciale aanbiedingen tijdens een bepaald evenement.

We kijken er naar uit u te ontmoeten!

25-26 JAN

WESTERN EXPERIENCE

Het grootste allround Country & Western festival van Europa komt weer naar Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Op zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020 vindt de 25e jubileum editie van Western Experience plaats, waar je alles vindt uit de tijd van het Wilde Westen.

21-22 MRT

IBIZA XPERIENCE

Beleef een beetje Ibiza in Nederland. Laten we de zomer alvast vieren voordat die begonnen is! Bezoek de IBIZA Xperience Fair en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel. Er zijn meer dan 150-200 stands! Je vind er grote, professionele stands en kleinere, vriendelijke stalletjes met de mooiste Ibiza items. De fair is open op zaterdag 21 maart van 12:00 tot 20:00 uur en zondag 22 maart van 11:00 tot 18:00 uur.

25-26 APR

ELFIA HAARZUILENS

Is magie een mythe, of is het realiteit? Wanneer je door het koninkrijk Elfia dwaalt, zal het je opvallen dat er een dunne lijn is tussen realiteit en magie. Magie is overal om je heen en wezens van lang vergeten mythes staan opeens voor je; eveneens verdwijnen ze terug naar het verleden zodra de poorten naar Elfia sluiten, waardoor je je achteraf afvraagt of alles je echt is overkomen. Welkom in de wereld van mythe en magie in het koninkrijk Elfia! 25 & 26 April 2020.

Chat met ons!

 SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG

10% KORTING*

*Wanneer u zich via deze speciale aanbieding abonneert, ontvangt u een e-mail met een kortingscode van 10% voor uw volgende aankoop van meer dan €100, -.