Evenementen

U kunt kennis maken met DOENDOE’s uitgebreide selectie Doenya-producten op de onderstaande evenementen in 2018. Volg ons op sociale media voor gedetailleerde informatie over ons standnummer of speciale aanbiedingen tijdens een bepaald evenement.

We kijken er naar uit u te ontmoeten!

27-28 JAN

WESTERN EXPERIENCE

Het grootste allround Country & Western festival van Europa komt weer naar Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Op 27 en 28 januari 2018 vindt de 23e editie van Western Experience plaats, waar je alles vindt uit de tijd van het Wilde Westen.

17-23 FEB

HUISHOUDBEURS

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam weet sinds 1950 wat vrouwen beweegt en is het grootste vriendinnenfeest van Nederland! Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer! In 2018 vindt deze plaats van zaterdag 17 t/m zondag 25 februari. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 22 en vrijdag 23 februari van 11.00 uur – 22.00 uur.

10-11 MRT

IBIZA XPERIENCE

Beleef een beetje Ibiza in Nederland. Laten we de zomer alvast vieren voordat die begonnen is! Bezoek de IBIZA Xperience Fair in Beursgebouw Eindhoven en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel. Ontdek de laatste fashion trends en beleef wat je nog allemaal kunt doen in en om je huis. Tussen al het shoppen door kun je heerlijk genieten van Ibiza stijl eten, drinken, massages terwijl de dj heerlijke Ibiza tunes zal laten horen.
Zaterdag 10 & zondag 11 maart 2018.

23-25 MRT

BUITENGEWOON STOER

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart is Almelo ‘the place to be’ voor íedereen die houdt van een lekker actieve beleving van het buitenzijn. Stoere mensen die er graag op uit trekken. Met een voorliefde voor mooie dingen. Mensen die op zoek zijn naar alles wat daar bij past.

24 MEI – 3 JUNI

TONG TONG FAIR

Van 24 mei t/m 3 juni 2018 vindt de 60e Tong Tong Fair plaats. De Tong Tong Fair presenteert ook dit jaar weer een caleidoscopische cross-over van oosterse en westerse culturen, met een sterk internationaal programma.

De Tong Tong Fair bestaat uit de beroemde Grand Pasar met het Indonesië-Paviljoen, de Eetwijk, met tientallen Aziatische restaurants en waroengs, en het internationale Tong Tong Festival, een cultureel programma rond de mix van Oost en West in podiumkunsten, exposities, gesproken woord en actualiteit.

26-27 MEI

KELTFEST

De elfde editie van het Keltische festival Keltfest vindt plaats op 26 en 27 mei 2018, dit jaar voor het eerst in de Groene Weelde te Vijfhuizen. Meer informatie over het programma wordt in de komende tijd bekend gemaakt!

2-5 AUG

CASTLEFEST

Waan je in een compleet andere wereld op Castlefest, het Fantasy festival van Nederland. Een feest voor jong en oud, waarbij je, zodra je de poorten doorgaat, een andere wereld instapt. Castlefest is een totaalbeleving met veel muziek, fantasy schrijvers, catering in stijl, middeleeuwse ambachten en een grote markt met alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is. Castlefest vindt plaats van 2 t/m 5 augustus 2018 bij Kasteel Keukenhof te Lisse.

Chat met ons!

 SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG

10% KORTING*

*Wanneer u zich via deze speciale aanbieding abonneert, ontvangt u een e-mail met een kortingscode van 10% voor uw volgende aankoop van meer dan €100, -.