VEILING

BIJ ONZE ONLINE VEILING KUNT U DE MEEST UNIEKE DOENYA PRODUCTEN KOPEN

We hebben wat leuks te melden! Zo nu en dan hebben wij ontwerpen die we als prototype laten maken en waarvan we besluiten ze niet in serie te produceren. Daarnaast hebben een soms een paar items over uit een serie die niet terugkomt. Dit zijn dus echt unieke stukken.

Omdat een uniek stuk extra aandacht verdient hebben we besloten een veiling aan onze site toe te voegen. Dit geeft onze fans de kans om een uniek stuk voor een unieke prijs te bemachtigen.

KLIK HIER OM TE ZIEN HOE HET WERKT

HUIDIGE VEILINGEN

[yith_auction_products]

HOE WERKT HET??

• Als u zich eerder op onze website hebt geregistreerd hoeft u alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen en op “INLOGGEN” te klikken.
Als dit uw eerste keer is en u heeft nog geen account, klik dan op “REGISTREER” en vul uw gebruikersnaam, e-mailadres en het gewenste wachtwoord in.

• Wanneer u een veiling vindt waarop u wilt bieden voert u het bedrag van uw bod in en klikt u op “BOD”.
We bevestigen uw bod door u een e-mail te sturen.

• Als u een veiling wint, ontvangt u een e-mail met een betalingslink.
Na succesvolle betaling wordt het artikel binnen 1-2 dagen verzonden naar uw adres.

VEEL SUCCES MET BIEDEN! 


NB: Voor veilingartikelen geldt er geen bedenktijd van 14 dagen. Ruilen is niet mogelijk.

Verzendkosten voor gewonnen veilingartikelen onder € 100, – zijn € 6,50 en maken geen deel uit van de uiteindelijke prijs. Verzending voor gewonnen veilingartikelen boven € 100, – is gratis.

 

Chat met ons!

 SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG

10% KORTING*

*Wanneer u zich via deze speciale aanbieding abonneert, ontvangt u een e-mail met een kortingscode van 10% voor uw volgende aankoop van meer dan €100, -.